Tatar z tuńczyka z granatem, szczypiorkiem, czerwoną cebulką, sezamem, sosem teriyaki oraz sałatką z wakame | 49 PLN |
Tatar z wołowiny z gorczycą, szalotką, pikantnym ogórkiem i majonezem grzybowym oraz chipsami z topinamburu | 49 PLN |
Tatar z sarny z piklowaną cebulą, gorczycą, zielonym pomidorem, wędzonym żółtkiem i jadalnym mchem | 56 PLN |
Tatar z pieczonego i piklowanego buraka z sosem z wędzonych śliwek, pieczonym topinamburem, migdałami i musem chrzanowym z kozim serem | 39 PLN |
Marynowany filet z oryginalnego matiasa holenderskiego z sałatką z polskich jabłek i kopru włoskiego, kwaśną śmietaną z chrzanem i chipsem chlebowym | 39 PLN |
Selekcja sałat z grillowanym serem korycińskim, prażonymi nasionami, dressingiem śliwkowym i polskim serem Bursztyn | 39 PLN |
Carpaccio z jelenia z autorskim sosem z trawą żubrową i miodem sosnowym, prażonymi kaparami, rukolą i polskim serem Bursztyn | 59 PLN |
Rilletes z kaczki z truflą na grillowanej chałce z pigwowcem i marynowaną cebulką | 43 PLN |
Smażone krewetki z mulami, kałamarnicą, ndują i sosem a’la tom yam | 69 PLN |
Gulasz z gęsich podrobów w sosie maderowym zapiekany pod ciastem francuskim | 52 PLN |
Polędwica wołowa podana z sosem pieprzowym, masłem ziołowym i majonezem grzybowym | 109 PLN |
Polędwica z tuńczyka podana z miodem chili, oliwą cytrynową i sałatką z wakame | 109 PLN |
Kulbin pieczony z duszoną czarną soczewicą, warzywami stir fry i sosem ze skorupiaków | 89 PLN |
Sum w ziołowej panierce panko z purée ziemniaczanym i warzywami w tempurze z teriyaki i miodem chilli | 79 PLN |
Połówka pieczonej kaczki z pampuchem, sosem naturalnym z czekoladą i ciemnym piwem, karmelizowanymi burakami z dynią | 78 PLN |
Stek Tomahawk ze schabu z domowymi kopytkami w sosie z suszonych grzybów oraz zasmażaną kiszoną kapustą | 73 PLN |
Policzki z dziczyzny duszone z warzywami korzeniowymi z purée ziemniaczanym, sosem naturalnym oraz spring rollem z czerwoną kapustą | 82 PLN |
Linguine z krewetkami, mulami oraz kałamarnicą w sosie z pieczonych pomidorów i czarnych oliwek | 68 PLN |
Canelloni z pora z szarpanym jackfruitem, wędzonym tofu i sosem paprykowym zapiekane pod wegańskim beszamelem | 64 PLN |
Homarowa z krokietami z krewetek, sambalem, selerem naciowym i oliwą koperkowa | 43 PLN |
Rosół królewski z uszkami z pieczoną kaczką oraz grzybami | 32 PLN |
Zupa krem z dyni na mleku kokosowym z chilli i imbirem z pestkami słonecznika i oliwą cytrynową | 29 PLN |
Tartaletka ze śliwkami w czerwonym winie podana na ciepło z lodami waniliowymi | 29 PLN |
Sernik z dodatkiem koziego sera z marmoladą z polskiej czeremchy | 29 PLN |
Beza z owocami i sosem malinowym | 29 PLN |
Bursztynowy ze słonym karmelem, wanilią , szafranem i sosem mango-marakuja | 34 PLN |